Besøg nogle af vores tætliggende nabolande

Tag en uge i Irland og oplev den irske stemning nede på puben. Mange vælger en storbyferie til det gæstfri Irland, hvor whiskey opstod.

Irland kan byde på alt fra store byer hvor nattelivet aldrig bliver kedelige, flotte naturomgivelser og et fokefærd som er lige åbne som os danske. I Irland kunne I f.eks holde en firmaudflugt.

Tag et bræk væk fra hverdagen på kontoret og gå igennem 18 hulle golfbaner med dine kollegaer. Om aften slutter I af med en tur på de irske restuarenter og smage på de traditionelle irske retter og få en hyggelig weekend med dine kollegaer.

LÆS OGSÅ Del vejhjælp med naboen og spar penge

Eller tage derover som en flok venner med kun minimalt bagage og en sovepose. Grupperejser er et stort hit hvis du virkelig vil komme tæt på andres kulturer og føl dig en lille smule irsk. For de hesteglade mennesker kan man også tage på en rideferie og komme sig ud i naturen og opleve en ferie fra ryggen på en hest.

Ride rundt på de åbne marker med en af vores turist guider som vil fortælle jer om landet. En god måde at afslutte 10 klasse eller hvis I går på en efterskole, så har vi mange forskellige skolerejser at tilbyde. Kunne måske bruge det til en skolerapport og på den måde få en anden indtryk af et andet sted end at læse om de forskellige lande på skolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *