Dette låner din nabo penge til – se listen her

Er du nogensinde nysgerrig over at vide, hvad din nabo går og låner til. Måske han eller hun lige har fået noget nyt fedt haveudstyr eller råd til at bygge nyt badeværelse. Uanset hvad du nu går og spekulerer over, så kan du nu få det bekræftet. For nyligt er det nemlig blevet offentliggjort, hvad vi danskere låner til oftest. Se med herunder og bliv klogere på hele sagen.

Her er grafikken

Kilde: TV2 Lorry

Er der noget, som du er overrasket over på denne grafik?

Personligt synes jeg, at det var overraskende hvor højt “almindeligt forbrug” er her i min egen omegn, København. Hvorfor peaker det lige her hos os?

Min beretning

Sidst jeg optog et lån var i forbindelse med mit nuværende hus.

Min kone og jeg skulle ud og låne penge online – hvilket kan være lidt uoverskueligt, hvis man (ligesom vi var) er nybegynder inden for dette. Det er i hvert fald vigtigt at holde tungen helt lige i munden, så man ikke overser noget i denne proces.

Mit råd til dig, hvis du er ny til at skulle låne – så spørg din omgangskreds til råds. Få dine forældre eller gode venner, der før har stået i samme situation til at fortælle dig, hvad de fandt overraskende. Og muligvis også hvilke fejltagelser, som de begik i deres bestræbelser på at få det bedste lånetilbud.

Det er i hvert fald altid en god ide, hvis du spørger mig.

 

Analysens data

Den ovenstående analyse af, hvad vi danskere låner penge til, er baseret på mere end 10.000 ansøgninger
om lån på Lendme siden maj 2017.

Denne analyse medtager alle usikrede lån såsom forbrugslån, men indebærer altså ikke realkreditlån, andelsboliglån, kassekreditter eller andre typer.

Hver ansøgning blev udfyldt med spørgsmålet om, hvad der skulle lånes til. Dette gav ovenstående svar, så vi bedre ved, hvad vi danskere går og låner til hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *