Gode tips fra min nabo om kaffe

Endnu en personlig beretning fra én af vores læsere:

Jeg er i besiddelse af den bedste kaffekværn EVER! Jeg elsker den bare, den er simpelthen så fantastisk, så derfor bruger jeg den hver eneste dag i forbindelse med tilberedelse af en god kop kaffe. Det var min søde nabo, som anbefalede mig at købe den online, da hun havde god erfaring med en bestemt shop.

Hun ved at jeg sætter pris på god kaffe, så hun syntes bestemt, at jeg skulle kigge forbi shoppen og lade mig blive inspireret af alt det gode kaffe og kaffetilbehør, som den byder på. Og godt at jeg gjorde det for nu handler jeg der inde konstant!

LÆS OGSÅ Kom lettere i kontakt med dine venner

Ud over min kaffekværn har jeg selvfølgelig købt lækkert kaffe, en Jura Giga 5 espressomaskine, som laver den mest fantastiske espressokaffe og der ud over købte jeg billig pods til den. Jeg er super glad for, at jeg har investeret i denne her Jura Giga 5 espressomaskine, for den er altid god at lave rigtig lækker espressokaffe på, når jeg kommer hjem fra arbejde, eller når jeg får gæster.

Den er en rigtig god investering, den vil blive brugt i mange, mange år, så den har så absolut været alle pengene værd.

Jeg har en plan om, at købe billige pods til min mor i mors dags gave, for hun har nemlig også en espressomaskine og jeg tror, at hun vil syntes rigtig godt om de her pods som jeg har fundet inde hos kaffevaerk. Jeg kan sagtens lægge det meste af min månedsløn inde i shoppen, de har bare det mest lukrative udvalg af kaffe relaterede produkter, som alle kaffe elskere bare vil elske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *