Kom lettere i kontakt med dine venner

TDC Scale er hvad en ny form for omstillingsanlæg, men ved denne løsning, der har den enkelte virksomhed ikke noget omstillingsanlæg til at stå ude i virksomheden. Virksomheden slipper derfor for, at skulle have en teknikker ud når der er noget i vejen, eller de gerne vil have lavet nogle små ting om.

Anskaffelsesprisen på et TDC Scale system er typisk meget lavere, end hvis virksomheden selv skulle have anlægget til at stå, og det er derfor en god løsning for en iværksætter virksomhed, hvor der typisk er begrænsede midler til at komme i gang for.

Nu sidder der måske en iværksætter der sidder og glæde sig over, at det slet ikke koster noget at få et omstillingsanlæg på denne måde, og det er også helt rigtigt. Du kommer dog ikke uden om, at du skal have nye ip telefoner, så det koster lidt i anskaffelse, men slet ikke noget der ligner hvad det ville koster med et godt gammeldags omstillingsanlæg.

Du kan derfor starte din virksomhed til en meget bedre pris end du ville kunne i gamle dage, og hvad der er godt for dig, er godt for samfundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *