Mal dit hus facade med hjælp fra din nabo

Jeg har arbejdet som maler i rigtig mange år, og har lige malet mit eget hus, og blev i den forbindelse spurgt om jeg ikke villle skrive et afsnit om gode råd vedrørende maling på en blog. Så dette er mit første forsøg på at blogge, og dele lidt af min erfaring fra 30 år i malerbranchen.

Det er vigtigt at bruge det rigtige maling når du skal til at male, du kan finde den bedste facademaling og vægmaling som du kan få, hvis du følger mine links i dette indlæg, det er steder hvor jeg selv handler og du kan bestille det via internettet.

LÆS OGSÅ Del vejhjælp med naboen og spar penge

Det er ofte en god ide at betale lidt mere og få noget ordenligt facademaling, oliemaling, træbeskyttelse eller vandbaseretmaling, som holder meget længere og er lettere at rulle/male med. Hvis du skal bruge linolie til dit træværk så kan du også finde det bedste linolie i samme shop, det er vigtigt at det er en forhandler man kender lidt til , for jeg har oplevet fordærvet linolie, og tro mig det er ikke nogen fornøjelse.

Hvis man skal have malet store flader, kan det være en god ide at sprøjtemale fladen, ellers er det selvfølgelig en mulighed at rulle fladen eller male med pensel. De flotteste resultater opnås generelt med rulle og vægmaling.

Hvis du skal male et hegn eller lignende med træbeskyttelse, går det hurtigst med en sprøjtepstol, men det kræver en del håndelag, og du skal huske at sætte et stykke pap på bagsiden af det du sprøjter på, da du ellers kan komme til at ramme noget der er langt bag ved hegnet. Jeg kan fortælle at det giver nogle meget kedelige striber på en bil og ikke kan komme af lakken, og her taler jeg af erfaring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *