Nogle indretningsråd fra min nabo

Der har gennem de seneste mange kørt over alverdens forskellige boligprogrammer over skærmen i dansk tv. Lige fra Kender du typen over Roomservice til Hjem igen. Programmer af denne type har uge efter uge høje seertal, da vi nyder, at lade os inspirere af, hvordan andre bor og ikke mindst hvordan vi for små penge kan lave mærkbare ændringer i vores hjem.

Specielt programmet ”Hjem igen” har virkelig sat gang i salget af lamper og ikke mindst pendler. Når vi får øjnene op for de mange muligheder, der er, for at for små penge, at lave om i hjemmet, så kommer der gang i onlinehandelen. Der findes en masse fantastiske onlineshops, der har specialiseret sig i at sælge billige lamper og pendler, som ikke kan findes i de store kædebutikker.

LÆS OGSÅ Indretningstips fra én nabo til anden

Gør dine pendler personlige

Lige nu er det helt store, pendler til at hænge over spisebordet. I mange år har det været alle afskygninger af lysekroner, der har præget de danske spisestuer, men små lamper eller pendler, som vi så i 80’erne er kommet tilbage.

Der er mange muligheder for at finde dem billigt online, hvor de fås i alle farve og udformninger. Men også genbrugsbutikkerne nyder godt af de gode råd, der kommer fra indretnings eksperterne i boligprogrammerne. De gamle klassiske lamper sælger godt i butikkerne, hvor en gang spraymaling, kan få dem til at passe ind i ethvert hjem.

Er ”Hjem igen” følelsesporno eller er det inspiration til indretning af hjemmet. Programmet indeholder rigtig mange gode ideer til, hvordan man nemt og billigt kan lave tingene selv og om vi vil indrømme det eller ej, så kan vi jo godt lide at høre historien bag. Der var nok ikke mange kvinder, der ville nyde et gør det selv program, hvis det bare indeholdt fakta om arbejdsgangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *