På ferie med naboen

En personlig beretning fra én af vores læsere.

I de sidste år der har vi været hjemme i Danmark, og det vil være synd og sige, at vi har været speciel heldige med vejret synes jeg. For nu at sige det lige ud, så har det faktisk regnet i de 2 uger vi har holdt ferie begge år.Det er ikke kun mig der er utilfreds omkring vores ferie, men vi har bare ikke helt haft penge nok til at tage til udlandet.

Jeg havde dog fået en god bonus fra mit arbejde her i foråret, og derfor besluttede vi i familien, at nu skulle det være slut med dårlig vejr i vores ferie. Vi holdte et lille kort familie møde, og vi blev ret hurtige enige om, at Malaga ville være det rigtige sted for os at tage hen. Vi fik bestilt fly derned, og vi havde lejet en lejlighed lidt væk fra lufthavnen, så vi bestilte billeje online.

Det var ikke en side jeg havde prøvet før, men de havde de bedste priser, så jeg tænkte ved mig selv, at der ikke var nogen grund til at vælge noget andet. Billejen i Malaga virkede da også perfekt, og vejret var helt kanon i begge de uger vi var af sted, så i år der var det muligt for at få noget sol.

Vi holder alle sammen i familie af at ligge og nyde det i solen, og jeg selv har altid en del bøger med, for hvis jeg ikke læser når jeg ligger der, så begynder jeg ret hurtig at kede mig, og så ved jeg godt, at jeg ikke er særlig rar at være i nærheden af. Min familie sender mig derfor på biblioteket en uge inden vi skal af sted, for de kender godt mit problem, og der er ikke nogen af dem der har lyst til at opleve det.

Det var faktisk ikke særlig dyrt at være på ferie dernede, og det er meget begrænset hvor meget mere vi måtte betale for ferien i år, så selvom jeg ikke får en bonus næste år, så vil jeg bestemt ikke udelukke at vi kunne finde på at tage til Malaga på ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *